Meer resultaten voor waarde

 
waarde
Een overzicht van 365 waarden die om een norm vragen lijst-update KritischeHouding.nl.
Een waarde is een betekenisgevend ideaal; een overtuiging over wat nagestreefd wordt of zou moeten worden; een doel is of kan zijn bijvoorbeeld ter uitoefening van een bepaalde professie als advocaat of arts of meer in het algemeen wat een leven tot een goed leven maakt.
waarde VRT-Taalnet.
Wat zoekt u? Samenstellingen met waarde worden als één woord gespeld, tenzij de klinkers botsen. Ze hebben nooit een tussen-n. De combinatie normen en waarden wordt als één geheel beschouwd. In samenstellingen ermee blijft het waarden. Waardenvol en waardenvrij. Het Groene Boekje.
Traduction waarde français Dictionnaire néerlandais Reverso.
Traduction Dictionnaire K" Dictionaries" Néerlandais Français nbsp. belasting op toegevoegde waarde btw, iets naar waarde schatten, naar waarde schatten, waarde hechten aan iets. le 02/10/2014" classoptnsO" onclickecmthis" eid2925666" tgtl1036" srcl1043" eo000000" uid26859" /. Pour garantir la qualité des commentaires, nous vous prions de vous identifier.
Waarde Wikipedia.
Een andere manier van indeling is de indeling in intrinsieke, inherente en instrumentele waarde, zoals die worden toegekend door een persoon of groep.: instrumentele waarde extrinsieke waarde is de waarde dat iets heeft voor een persoon of groep om iets anders te bereiken.;
waarde Traduction en français exemples néerlandais Reverso Context.
Ces exemples peuvent contenir des mots vulgaires liés à votre recherche. Ces exemples peuvent contenir des mots familiers liés à votre recherche. Traduction de waarde" en français. Voir aussi: toegevoegde waarde waarde collega's' reële waarde de normale waarde ter waarde nominale waarde.
Het Vlaams woordenboek waarde, op zijn geklopt zijn.
Dit is slechts 1 definitie voor waarde, op zijn geklopt zijn" Bekijk alle definities. waarde, op zijn geklopt zijn. waardig verslagen zijn. Laten we overgaan tot de orde van de dag, rest er ons nog enkel ritzeges in deze Tour.
Waarde economie Wikipedia.
De klassieke economie ging uit van intrinsieke waardetheorieën zoals de arbeidswaardetheorie, waarbij waarde uitsluitend tot stand komt door menselijke arbeid. De waarde van een goed was een afspiegeling van de arbeidstijd die in de productie van het goed is gaan zitten.
Waarde 23 definities Encyclo.
Gevonden op http//nl.wikipedia.org/wiki/Waarde_plaats.: Het begrip waarde wordt gebruikt in twee betekenissen: Een objectieve waarde is bijvoorbeeld de lengte van een auto, zijn maximumsnelheid, de kleur van de lak en het bedrag op het prijskaartje; de subjectieve waarde is het bedrag dat een aspirant-koper voor die auto onder de omstandigheden van dat moment bereid is te betalen.
De waarde van een fonds Wikifin.
De waarde van vele afzonderlijke beleggingsproducten waarin fondsen beleggen, schommelt dagelijks. Die schommelingen hebben een directe invloed op de NIW per aandeel van een fonds. Sommige fondsen publiceren die waarde op het einde van iedere dag, andere doen dat wekelijks of tweewekelijks.
waarde Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: waarde DE waarde EN waarde ES. Definities op Encyclo.nl: Waarde 23x. Vertalingen waarde NLFR. I de waarde.

Contacteer ons